Телефони за контакт и поръчки : 02 870 36 36, 02 872 59 95 и 0888 75 75 54 и в гр.Пловдив 0882 09 15 30

Нови дизайнерски серии ламинирани паркети AGT

Нови дизайнерски серии ламинирани паркети AGT

Нови дизайнерски серии ламинирани паркети  AGT 
   
СЕРИЯ SPARK  


на турския      производител на ламинирани паркети AGT по идея на водещия дизайнер на компанията AGT-Defne Koz  е богатa серия от модели, които съчетават естествени дървесни ивици с геометрични линии. Резултатът е баланс, създаден от органични,реални модели, подредени под формата на мозайка.

Това са ламинирани паркети, които са идеален избор. Създадени са като просторна и впечатляваща подова настилка в големи стаи или в помещения, както и за лобита на хотели, където архитектът желае да създаде модел с много  силна индивидуалност.


При избора на подовата настилка,която ще използвате ежедневно, може да се наложи да направите оценката си въз основа на различни критерии. Можете да направите вашата стилна концепция по-функционална, като изберете подови настилки и модели, които ще допринесат като функция толкова, колкото и с външния си вид.

За да направите процеса на обновяване и декориране на дома си удоволствие, както през пролетта, така и през зимата, постарайте се с изборът си на дизайн да придадете на вашия дом свеж вид и да създадете естествения уют и топлина.

Можете да направите динамичен избор измежду моделите AGT Flooring, които ще отговорят на вашите изисквания, независимо дали изборът на подови настилки, който ще направите е успореден с модерните тенденции за сезона.Много модели ламинирани паркети са събрани под основната рамка на "естествеността" и са еклектични или модерни.

Партньори

Lagler Sirca Stauf classen soudal emko balterio Yildiz Entegre KronoStar agt alsafloor Ideal Peli vox Berry Alloc Parla Parla FlooRlabS