Телефони за контакт и поръчки : 02 870 36 36, 02 872 59 95 и 0888 75 75 54 и в гр.Пловдив 032 207 996

Новини

Импрегниране на фуги при ламиниран паркет с CLICKGUARD

08.12.2016
Импрегниране на  фуги при ламиниран паркет с CLICKGUARD

Нанасянето на CLICKGAUARD осигурява добро уплътнение и не залепва. Методът се използва често в помещения, в които проникването на влага между ламелите ламиниран паркет е твърде вероятно. Такива са кухни, коридори и др. 

Методът набира популярност за използване и във всяка дуга стая, в която ще бъде монтиран ламиниран паркет. Гел CLICKGAUARD се нанася преди сглобяването върху горната странба на перото ( независимо от съединението -клик, лок и др.) по надлъжната и напречната страна на ламелата. Ламелите не трябва да бъдат оставяни да изсъхват, когато е нанесен гела - сглобяват се веднага. При кликването на ламелите трябва да се следи излишното количество CLICKGAUARD да излезе върху горната страна на ламелата. Така се постига добро уплътняване. След около 15 - 20 минути се отстранява излишното количество, останал гел. Тези остатъци могат да бъдат отстранени и след по-дълго време с препарат за почистване. Когато се налага ламинирания паркет да бъде демонтиран и монтиран на друго място , а е уплънен с гел, той се разглобява без да се нараняват ламелите и безпроблемно се полага отново. 

* Импрегнаторът за фуги  CLICKGAUARD е подходящ за всякакви ламинирани паркети. За нанасяне на паркет, трябва да се направи тест за съвместимост на материалите. 

Една опаковка CLICKGAUARD 125 ml е достатъчна за уплътняване на подова настилка неповече от 10 кв.м 

Партньори

Alsafloor Henkel Insa Lagler Sikkens Sirca Stauf Tarkett Sadolin Carbo spokar kaindl egger classen soudal vox kronostar kronotex kronoswiss emko alsafloor kronoorig balterio haro Bona X Osmo Yildiz Entegre Balterio Kastamonu sinteros