Ексклузивно нови трислойни паркети произведени във Финландия - Паркет, Ламинат и Ламиниран Паркет от магазини ФТПаркет

Телефони за поръчки гр.СОФИЯ : 02 870 36 36, 0888 75 75 54 ; Телефони за в гр.Пловдив 0882 09 15 30, 0888 716 886

Съвети

Ексклузивно нови трислойни паркети от Финландия

Ексклузивно нови трислойни паркети от Финландия

Производството на трислойни паркети Parla започва през 1963 г. Днес качеството на Parla се постига, като се изплозват  първокласни суровини, десетилетия наред и безкомпромисна изработка. Все повече и повече хора във Финландия и в чужбина са доволни от добре произведените паркети и от своя изключителен и индивидуалистичен дизайн. Трислойни паркети PARLA са оригинални и устойчиви продукти, които се открояват по качество и дизайн.

 

Повърхността от твърда дървесина  на паркети Parla главно подчертава естествената красота на дървото и неговия изключителен и индивидуалистичен дизайн. Повърхностният слой в много отношения определя трайността и продължителността на живота на паркета. Средният и долният слой са изработени от подбрана северна мека дървесина. На север дървесината расте бавно и здраво, което прави дървесината качествена и издържлива. Посоката на дървесината в средния слой на паркетната дъска  е вертикална, подобряваща  трайността на паркета и предотвратява промяна на формата. Долният слой от смърчов фурнир дава стабилност  на цялата структура на трислойния паркет. Стабилната и професионална изработка на трислойния паркет не позволява той да изкривява и огъва.

Производството на трислойни паркети Parla започва през 1963 г. Днес качеството на Parla се постига, като се използват  първокласни суровини, десетилетия наред и безкомпромисна изработка. Все повече и повече хора във Финландия и в чужбина са доволни от добре произведените паркети и от своя изключителен и индивидуалистичен дизайн. Трислойни паркети PARLA са оригинални и устойчиви продукти, които се открояват по качество и дизайн.

 

 

Партньори

Lagler Sirca Stauf classen emko agt alsafloor Parla Parla Kastamonu ARTFLOOR Yildiz Entegre FlooRlabS PELI