Телефони за контакт и поръчки : 02 870 36 36, 02 872 59 95 и 0888 75 75 54 и в гр.Пловдив 0882 09 15 30

Новини

Трислоен паркет TARKETТ с иновации в дизайна и най-силното лаково покритие на повърхността PROTECTO STRONG

22.01.2018
Трислоен паркет TARKETТ с иновации в дизайна и най-силното лаково покритие на повърхността PROTECTO STRONG

Като водещ производител на дървени подове - трислойни паркети и ламинирани паркети - Tarkett създава изцяло нова колекция трислоен паркет с 3-лентови дизайни, които придават модерен вид на класическата, безопасна, устойчива и надеждна дървена подова настилка. Уникален дизайн, които ще придаде на стаята ви модерен и елегантен щрих. Колекции SALSA и SALSA ART /можете да разгледате в нашата рубрика Трислоен паркет/ имат естествената красота на дизайна и в комбинация с индивидуалния им характер,ще придадат на вашия дом балансирана атмосфера.Нестандартната красота на декорите ще ви даде възможност да експериментирате с цветове и нюанси, като отделите внимание на всеки детайл. От бяло и бежово, през различните нюанси на кафяво, до уникалните бели, зелени и лилави цветове, тези колекции предлагат по нещо за всеки вид интериор.

Колекция SALSA е най-простия начин да внесете красотата и практичността на истинското дърво в дома ви. С колекцията SALSA, ще намерите правилния избор на цвят, вид и ефект на повърхността . Класическата гама трислойни паркети TARKETT са практични решения за хотелиерството, магазини, офиси или жилище. Трислойните паркети TARKETT са създадени,за да издържат промените на температурата на закрито и срещу ежедневното износване.

 

Поради индивидуалните шарки на дървото, всяка дъска е уникална, а лакът Proteco Strong гарантира най-силната защита на повърхността на пазара, използвайки специално разработени съоръжения за дигитален печат върху истинско дърво, Tarkett подобрява естествената красота на дървото с уникални и модерни дизайни. Благодарение на иновативния метод на полагане на цвета, комбиниран с индивидуалните шарки на всяка дъска, Tarkett гордо предоставя широка гама от изключителни дизайни за дървена подова настилка. Технологията за дигитален печат, над 125 годишна традиция за създаване на качествен паркет и най-модерната производствена технология работят заедно. Tarkett създава нови тенденции в декоративните интериори, където паркетът става част от вашия имидж и ви предоставя възможността да сбъднетe своите дизайнерски мечти. Дървените подови настилки на Tarkett никога не са били по-перфектни. Тяхната правилна поддръжка ще ви осигури функционалност в продължение на много години.

 

Партньори

Lagler Sirca Stauf classen soudal emko Yildiz Entegre KronoStar agt alsafloor Ideal Peli vox Berry Alloc Parla Parla FlooRlabS