Ексклузивно нови трислойни паркети произведени във Финландия Паркет, Ламинат и Ламиниран Паркет от магазини ФТПаркет

Телефони за поръчки гр.СОФИЯ : 02 870 36 36, 0888 75 75 54 ; Телефони за в гр.Пловдив 0882 09 15 30, 0888 716 886

Новини

Ексклузивно нови трислойни паркети произведени във Финландия

01.03.2020
Ексклузивно нови трислойни паркети произведени във Финландия

         

Производството на трислойни паркети Parla започва през 1963 г. Днес качеството на Parla се постига, като се изплозват  първокласни суровини, десетилетия наред и безкомпромисна изработка. Все повече и повече хора във Финландия и в чужбина са доволни от добре произведените паркети и от своя изключителен и индивидуалистичен дизайн. Трислойни паркети PARLA са оригинални и устойчиви продукти, които се открояват по качество и дизайн.

 

Повърхността от твърда дървесина  на паркети Parla главно подчертава естествената красота на дървото и неговия изключителен и индивидуалистичен дизайн. Повърхностният слой в много отношения определя трайността и продължителността на живота на паркета. Средният и долният слой са изработени от подбрана северна мека дървесина. На север дървесината расте бавно и здраво, което прави дървесината качествена и издържлива. Посоката на дървесината в средния слой на паркетната дъска  е вертикална, подобряваща  трайността на паркета и предотвратява промяна на формата. Долният слой от смърчов фурнир дава стабилност  на цялата структура на трислойния паркет.  Стабилната и професионална изработка на трислойния паркет не позволява той да изкривява и огъва.

    

Монтаж на трислоен паркет PARLA :

Паркетът Parla се монтира като плаващ под, готов е за употреба веднага, когато е положен. Паркетните дъски се полагат на пода и се фиксират заедно чрез заключваща система 5G. Профилът на заключващия език и жлеба на паркета PARLA е създаден по начин, по който паркетните дъски могат лесно да се комбинират помежду си. Паркет Parla може да се монтира над подово отопление.

 

   

Партньори

Lagler Sirca Stauf classen emko agt alsafloor Parla Parla Kastamonu ARTFLOOR Yildiz Entegre FlooRlabS PELI