Телефони за контакт и поръчки : 02 870 36 36, 02 872 59 95 и 0888 75 75 54 и в гр.Пловдив 0882 09 15 30

Какво трябва да знаем за трислойните паркети ?

Какво трябва да знаем за трислойните паркети?

Какво трябва да знаем за трислойните паркети?

Трислойните паркети имат лесен и бърз монтаж


Всички трислойни подови настилки Таркет са подходящи  за монтаж на подово отопление

Трислойните паркети са актуални винаги, независимо дали вашият стил е традиционен, класически или съвременен, трислойният паркет Tarkett Salsa никога не излиза от мода.

От светлите нюанси до дълбоките цветове, европейските видове до тъмните тонове на тропиците, Salsa  паркетът предлага изключително разнообразие от възможности за дизайн и избор на гланц,

матово или омаслено покритие.

Трислойните паркети са устойчиви, лесни за почистване и устойчиви на надраскване, през годините външният вид ще развие уникална индивидуалност, която отразява вашия стил на живот.

Но ако след време на износване искате да възстановите оригиналния вид, можете просто да изциклите многослойния дървен под до 4-5 пъти!

Системата за заключване T-Lock също прави много лесно инсталирането, отстраняването и дори повторното използване на паркет без нужда от сложни инструменти.

Основната разлика между многослойния паркет на Tarkett и класическия (масивен) паркет е неговата структура. Многослойният паркет Tarkett се състои от 3 слоя дърво, прикрепени под ъгъл от 90 градуса. Горният слой на паркета е от твърда дървесина, а средният и долният слой също са 100% от дърво. Ела, бор или смърч се използват за изграждането на средния слой, докато същите видове дървесина се използват за долния, заден фурнир.

Паркетът Tarkett има стабилна конструкция и здрава заключваща система с един от най-трайните лакове на пазара.

В резултат на това паркетът Tarkett се характеризира с високо качество и производителност.

Партньори

Lagler Sirca Stauf classen emko Yildiz Entegre KronoStar agt alsafloor Ideal Peli vox Berry Alloc Parla Parla FlooRlabS