Телефони за контакт и поръчки : 02 870 36 36, 02 872 59 95 и 0888 75 75 54 и в гр.Пловдив 0888 716 886

ламиниран паркет с фаска

Ламиниран паркет с фаска

Ламиниран паркет с фаска

Какво не знаем за ламинирания паркет с фаска ?

Това придава изключително естествен вид на настилката,прави я различна

Ламинирания паркет може да има 4 - странна или 2 - странна V фаска.
Това означава, че на края дъската ламинат е оребрена,около всички ръбове при 4 - странната и около ръбовете на дългата страна на дъската при 2 - странната. Когато ламинирания паркет има създадена такава фаска това е така , за да имитира външния вид на истинското дърво, за да може ламинатната настилка да се доближи до естествения паркет максимално. Тези канали често са като фаската на истинските дюшемета на допир и разграничението на ламината от масивния паркет е почти незабележимо.
Често се смята, че наличието на V фаска при ламинирани паркети води до събиране на мръсотия, това е видимо понякога, когато ламинирания паркет е светъл, но въпреки това , нечистотиите не се забелязват толкова , защото дълбочината на фаската е минимална.
Фините канали / 4 - странна или 2 - странна V фаска/ при ламинираните паркети, а и при масивните правят абсолютно незабележими, уврежданията , настъпили от вода /раздуване около ръбовете на дъските/.

 

 

 

 

Партньори

Lagler Sirca Stauf Tarkett classen soudal emko balterio Yildiz Entegre KronoStar agt alsafloor Ideal sinteros kaindl Peli vox