Трислоен паркет Bonitello - Паркет, Ламинат и Ламиниран Паркет от магазини ФТПаркет

Телефони за контакт и поръчки : 02 870 36 36, 02 872 59 95 и 0888 75 75 54 и в гр.Пловдив 0882 09 15 30, 0888 716 886

Съвети

Какви предимства има трислойният паркет Bonitello ?

Какви предимства има трислойният паркет Bonitello ?

При създаването на трислойни паркети Bonitello  се използват само най-добрите видове дърво за горната част на пода и 100% истинско дърво за вътрешните пластове, за да подсигури красотата и трайността на паркета. Лаковите  покрития на трислойния паркет имат най-добра устойчивост на микро повреди и затова петната и следите лесно се почистват. Повърхностният гланц се състои от  6 слоя европейски лак гланц/мат допълнително обработван с ултравиолетови лъчи за защита срещу вдлъбнатини и драскотини.

Трислойните паркети имат съвършен вид без фуги между дъските, благодарение на  двойната клик  системата за заключване при монтаж на паркета. При създаването на трислойните паркети Bonitello се  използват пет пъти по-малко дървесина от традиционните масивни подове.

Основната разлика между трислойния паркет  и класическия (масивен) паркет е неговата структура. Трислойноят паркет  се състои от 3 слоя дърво, прикрепени под ъгъл от 90 градуса. Горният слой на паркета е от твърда дървесина, а средният и долният слой също са 100% от дърво. Ела, бор или смърч се използват за изграждането на средния слой, докато същите видове дървесина се използват за долния, заден фурнир.

Характеристики на някои от популярните серии трислойни паркети Bonitello  :

Партньори

Lagler Sirca Stauf classen emko agt alsafloor vox Parla Parla Kastamonu ARTFLOOR Yildiz Entegre FlooRlabS