СЕРИЯ ЛАМИНИРАНИ ПАРКЕТИ от производител AGТ. Моделите са с изискан дизайн и неповторимост - Паркет, Ламинат и Ламиниран Паркет от магазини ФТПаркет

Телефони за поръчки гр.СОФИЯ : 02 870 36 36, 0888 75 75 54 ; Телефони за в гр.Пловдив 0882 09 15 30, 0888 716 886

Съвети

Ламинирани паркети AGT

Ламинирани паркети  AGT

Турският производител на ламинирани паркети AGT по идея на водещите дизайнери на компанията AGT създават  богатa серия модели, които съчетават естествени дървесни ивици . Резултатът е баланс, създаден от органични,реални модели, предпочитани от много клиенти.

Това са ламинирани паркети, които са идеален избор. Създадени са като просторна и впечатляваща подова настилка в големи стаи или в помещения, както и за лобита на хотели, където архитектът желае да създаде модел с много  силна индивидуалност.


При избора на подовата настилка,която ще използвате ежедневно, може да се наложи да направите оценката си въз основа на различни критерии. Можете да направите вашата стилна концепция по-функционална, като изберете подови настилки и модели, които ще допринесат като функция толкова, колкото и с външния си вид.

За да направите процеса на обновяване и декориране на дома си удоволствие, както през пролетта, така и през зимата, постарайте се с изборът си на дизайн да придадете на вашия дом свеж вид и да създадете естествения уют и топлина.

Можете да направите динамичен избор измежду моделите AGT Flooring, които ще отговорят на вашите изисквания, независимо дали изборът на подови настилки, който ще направите е успореден с модерните тенденции за сезона.Много модели ламинирани паркети са събрани под основната рамка на "естествеността" и са еклектични или модерни.

Партньори

Lagler Sirca Stauf classen emko agt alsafloor Parla Parla Kastamonu ARTFLOOR Yildiz Entegre FlooRlabS